top of page

Kalbinde ki doğru nota...

Evi'nin çatısından yıldızları izliyorsun ve bende seni... Defterine bir şeyler karaladığını görüyorum, onları bana çalar mısın? Her gece ay'a aşkımı anlatıyorum oda sana anlatıyor mu?

Bozuk radyonun sesi duvarlarıma sızıyor. Sana eşlik ediyorum sessizce... Sesim kulağına gelir gibi susuyorsun. Gülümsediğini görüyorum. Sen de hatırlıyor musun gülümseyişlerimizi?

Seni boşluğa bakarken yakalıyorum. Hayaletim yanında geziyor ve sen bunu biliyorsun. Aşk unutulmaz sevgili, ben beyninde değil kalbindeyim... Bunu bilmek bana huzur veriyor. Sana uzaktan bakarken, hayallerime gülüyorsun. Bilmiyorsun ama sadece bir adım arkandayım. Yanı başında seni bekliyorum... Gezdiğimiz sokaklara bakıyorsun. Yavaşça orada yürüyorum. Beni hatırlamanı istesem senden çok şey istemiş olur muyum? Gülümsediğini görmek güzel ama yanında olmayı tercih ederim. İçimde sende kalan bir şeyler var... Bizim yanyana olmaya ihtiyacımız var... Aşk tam olarak kalbinde sevgili, hala orada dans ediyor muyum? Doğru yerlere basarsam beni hatırlar mısın?

35 görüntüleme3 yorum

Son Yazılar

Hepsini Gör

Yanlış yerden anlayamadık, hayır belki de anlaşılamadık …

İnsan yarası olan yerden anlar insanı… Tanıdık hislerdir yakınlaştırdığı kadar yabancılaştıran… Asla tanıyamaz istediği kadar asla anlaşılamaz bildiği kadar… Derin uçurumlardan ay’a uzanır hayalleri f

"biz" adında bir mirasmış aşk...

Ay'ın geceyi fısıldadığı bir akşam kavuşalım. Yılların kumaşını pabuçlarımızla eskitelim. Bir nefise bin esip, özlemin içinden bir mısra aşk yazalım. Sen yıllardır sahip olduğun gözlere bakarken ben

Yazı: Blog2 Post
bottom of page